Sök resa
L'Ampolla Reseguide

L'Ampolla Reseguide

För en semester med lite mer kultur skall du bege dig till L’Ampolla där du kan utforska hela Costa Dorada eller bara koppla av på stranden. Det finns verkligen något för alla i L’Ampolla.

Destinationen ligger nära några av Costa Doradas vackraste naturreservat, turistorten L’Ampolla erbjuder en traditionell känsla med enkel tillgång till sevärdheter och andra orter i området. Barcelonas flygplats ligger bara en kort bit bort så en billig semester i L’Ampolla är närmare än du tror! Oavsett om du vill ha en lugn bas för att utforska allt som Costa Dorada har att erbjuda eller om du vill njuta av den spanska kulturen medan du njuter av solen på stranden så har L’Ampolla något att erbjuda alla och kan nås med flyg på bara några timmar!

Resa Stockholm – L’Ampolla

L'Ampolla     nätter     Se mer
L'Ampolla     nätter     Se mer

Resa Göteborg – L’Ampolla

L'Ampolla     nätter     Se mer
L'Ampolla     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – L’Ampolla

L'Ampolla     nätter     Se mer
L'Ampolla     nätter     Se mer

Mer om L’Ampolla

Upptäck Costa Dorada

Det som gör L’Ampolla så speciellt är hur praktiskt det ligger mellan fågelskådning och cykelleder i naturreservaten och livet och rörelsen i vattenkanten, något som ger besökare det bästa av två världar. Läckra spanska och internationella rätter finns tillgängliga över hela orten och medan tystare traditionella matställen kan hittas i staden så vaknar stranden vid Playa del Arenal till liv med klubbar och barer, många är mycket billiga! En resa till L’Ampolla erbjuder också möjligheter för vattensporter, inklusive trampbåtar och jetski, dykning är en populär aktivitet längs hela kusten.

Koppla av i L’Ampolla

Oavsett om du reser som par eller med familjen är en semester L’Ampolla precis vad du behöver för att varva ner. Med god mat, vita sandstränder och en livlig strandpromenad så finns det något för alla besökare att njuta av. Populära platser att besöka på en dag inkluderar Tarragona, Carafell och Barcelona, ​​som alla erbjuder ytterligare nattliv och sightseeing. L’Ampolla är också perfekt för familjen: vattnet är rent och säkert och har en blå flagga. Vill du att barnen skall bränna av lite energi? Varför inte ta med dem för att kolla in en av regionens många naturstigar. Det finns verkligen något för alla på en semester i L’Ampolla.