Sök resa
La Palma Reseguide

La Palma Reseguide

La Palma är en av de fem vackra Kanarieöarna. Ön har en egen flygplats så att du kan flyga direkt till La Palma från skandinavien, eller från de närliggande öarna Teneriffa och Lanzarote. La Palma är underbart lugn, perfekt för de som söker lugn och ro i vackra omgivningar. Många känner La Palma som “La Isla Bonita” som betyder “den vackra ön”. En resa till La Palma kommer att garantera en vacker utsikt med öns fantastiska landskap runt. Ta en vandring till den mäktiga vulkanen La Caldera de Taburiente för att uppleva några av de bästa och vackraste vyerna ön har att erbjuda. Ön har faktiskt sju fantastiska vulkaner som är idealiska för de som gillar vandringssemester. Vandring, cykling, ridning, dykning, delfin- och valsafari är några av de många saker man kan göra på La Palma.

Till La Palma från Stockholm

SPC     nätter     Se mer
SPC     nätter     Se mer

Till La Palma från Göteborg

SPC     nätter     Se mer
SPC     nätter     Se mer

Till La Palma från Köpenhamn

SPC     nätter     Se mer
SPC     nätter     Se mer

Mer om La Palma

Kvällarna på ön spenderas njutande av tapas, god traditionell kanarisk mat och lokala viner. Du kommer att kunna suga upp den kanariska atmosfären på din resa till La Palma och verkligen koppla av. Den livligaste orten på La Palma är Los Cancajos där du hittar ett urval av barer öppna till sent på kvällen.

Du kommer att finna att de två viktigaste orterna Los Cancajos och Puerto Naos har vackra mörka sandstränder på grund av den vulkaniska naturen på La Palma. Det finns vattensporter på stranden i Los Cancajos.