Sök resa
Kas Reseguide

Kas Reseguide

Med sitt ursprung som en sömnig fiskeby är Kas en fantastisk naturskön destination på västkusten i Turkiet. En resa till Kas bringar dig till i ett tillstånd av ren avkoppling så att du kan välja att njuta av din tid i denna pittoreska stad som du vill.

Under två timmar från den vackra staden Fethiye erbjuder Kas en reträtt från stressen i det moderna livet, nära det glittrande azurblå vattnet i Medelhavet. Tillbringa dina dagar med en rad aktiviteter, från spännande utflykter till dykning i det kristallklara vattnet.

En fridfull destination

Kompakt och lätt att navigera till fots, Kas är perfekt för de som vill luta sig tillbaka och slappna av. Lokala butiker och bekvämligheter ligger i närheten, många hotellen finns i hjärtat av Kas och erbjuder enkel tillgång till de vackra närliggande stränderna.

Resa Stockholm – Kas

Kas     nätter     Se mer
Kas     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Kas

Kas     nätter     Se mer
Kas     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Kas

Kas     nätter     Se mer
Kas     nätter     Se mer

Mer om Kas

För den bästa utsikten skall du bo på ett av de lyxiga hotellen 15 minuter söder om staden med utsikt över Big Pebble Beach och det glittrande Medelhavet. Från hemtrevliga lägenheter till lyxiga hotell med utsikt över Patara Beach.

Aktiv i Kas

En semester i Kas är alla aktiva semesterfirares dröm och ger många möjligheter att utforska omgivningarna. Oavsett om det är vandring till fots, en båttur eller någon av de många vattensporter som erbjuds finns det alltid något att hålla dig sysselsatt.

De som fascineras av historia kommer att njuta av möjligheten att besöka Antiphellos ruiner.Denna uråldriga sevärdhet dukar upp en sarkofag från 300-talet och en välbevarad teater som är ett under att beskåda.

Mest lämpat för de som söker lugn och ro. Kas ger besökare möjlighet att utforska, shoppa och uppleva några gudomliga restauranger i de vackra omgivningarna på Turkiets Medelhavskust. Ett överflöd av små, lugna stränder gör det också till en bra plats för en familjesemester. Ta en avkopplande naturskön promenad längs den slingrande vägen till närmaste strand för en perfekt dag.