Sök resa
Hospitalet de l'Infant Reseguide

Hospitalet de l'Infant Reseguide

ängs den bländande Costa Dorada, en region i Spanien känd för sina sandiga stränder, ligger Hospitalet de l’Infant med kustnära skönhet som förbättras ytterligare genom historiska platser och det pittoreska omgivande landskapet.

Att packa sina badkläder och solkräm är ett klokt beslut för de som är på väg till resmålen på Costa Dorada, och även om strandsemester är främsta orsaken till att många semesterfirare kommer till denna del av världen, så är förutom solen, sanden och havet många fler fördelar med att semestra i Hospitalet de l’Infant. Festivaler, monument, torn och vackra gamla gator kommer att ge en alternativ smak till din resa till Hospitalet de l’Infant, medan fantastiska naturlandskap ligger inåt landet från kusten, vilket ger en äventyrlig möjlighet för de som hoppas på att utforska ett område i Spanien från kusten.

Resa Stockholm – Hospitalet de l’Infant

Hospitalet de l'Infant     nätter     Se mer
Hospitalet de l'Infant     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Hospitalet de l’Infant

Hospitalet de l'Infant     nätter     Se mer
Hospitalet de l'Infant     nätter     Se mer

Mer om Hospitalet de l’Infant

Det bästa av Costa Dorada

För dem som anser sig hängivna strandälskare, är området kring Hospitalet de l’Infant hem till tre vackra stränder att koppla av på i solen. L’Arenal, La Punta del Riu och El Torn är alla underbara stränder som skryter med Blå Flagg-status och är en utmärkt tillflyktsort för semestrande par och familjer som vill njuta av det bästa av Medelhavsklimat. Längre upp och ner längs kusten finns flera andra stora badorter att dra nytta av – perfekt för de som söker en strandsemester med stor variation.

Promenera runt staden under din semester i Hospitalet de l’Infant och du stöter på många platser och sevärdheter av intresse. Det medeltida sjukhuset på vilken stadens namn bygger är en fantastisk struktur, som ståtar med imponerande torn och befästningar. Älskare av utevistelse hittar också en fristad här, särskilt i den närliggande bergskedjan Sierra de Llaberia.