Sök resa
Hisaronu Marmaris Turkiet Reseguide

Hisaronu Marmaris Turkiet Reseguide

Den lugna semesterorten med det hisnande läget, Hisaronu Marmaris är en lugn semesterort perfekt för strandälskare som letar efter en bit av paradiset.

Ej att förväxla med den något livligare turistorten Hisaronu i Fethiye, detta lugna område i Turkiet har en lugn atmosfär och massor av lugn mitt i fantastiska landskap. Cirka 20 kilometer från Marmaris, en semester i Hisaronu Marmaris lovar att erbjuda dig allt du kan behöva på en glänsande, häpnadsväckande tallrik.

Så ta alla dina semester-måsten, från solkräm till pass, och boka en resa hit i dag. Vackra stränder, gömda vikar och en oemotståndlig semesterkänsla som du kommer att känna det ögonblick du anländer, en semesteri Hisaronu Marmaris är precis vad du har drömt om i flera år.

Överflöd och elegans

Hisaronu Marmaris handlar om att leva i lyx. Skämm bort dig själv och boka ett fynd på ett sensationellt 5-stjärnigt hotell som ligger under den majestätiska bergiga bakgrunden. Slappa vid poolen, ta dig ner till en dold vik för minnen som varar livet ut eller vandra runt i den vackra naturen som omger dig.

Resa Stockholm – Hisaronu Marmaris

Hisaronu Marmaris     nätter     Se mer
Hisaronu Marmaris     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Hisaronu Marmaris

Hisaronu Marmaris     nätter     Se mer
Hisaronu Marmaris     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Hisaronu Marmaris

Hisaronu Marmaris     nätter     Se mer
Hisaronu Marmaris     nätter     Se mer

Se och göra i Hisaronu Marmaris – Turkiet

Orten ligger i Dalaman-regionen i Turkiet, Hisaronu Marmaris har lika delar skönhet, kultur och stil. Gör din semester extra speciell i år ta en semester i Hisaronu Marmaris – stället kommer verkligen ge dig allt du kan önska.

Göm dig i Hisaronu

Turkiet har fenomenalt väder året runt vilket innebär att denna turkiska turistort är perfekt för en strandsemester under härliga, strålande strålar. Glöm inte att packa ner badkläder – det är här Egeiska havet möter Medelhavet så du kan vara säker på fantastiska badmöjligheter – och med den blå himlen ovanför dig, vad kan vara mer avkopplande?

En resa till Hisaronu Marmaris är perfekt för par – de gömda vikarna bara väntar på att upptäckas och kommer att förse er med stora möjligheter att helt enkelt njuta av varandras sällskap och de fantastiska landskap som omger er. Om du letar efter lite kvalitetstid med familjen kommer denna underbara destination att ge dig just det. Det finns ingenstans att fly från varandra här; det handlar om att njuta av en tillflyktsort för livet tillsammans.

Toppa dina dagar i solen med ett besök på en världsklass restaurang. Även om det inte finns massor inom Hisaronu Marmaris själv så finns det i den livliga staden Marmaris centrum en uppsjö av förstklassiga restauranger och vingårdar som du inte vill gå miste om. En uppsjö av både internationella och turkiska restauranger, allt från exklusiva middagar i områdets marina till snabbmatställen finns längs stränderna. Du har även gräddan av andra internationella läckerheter, inklusive Mellanöstern, skaldjur och amerikanskt – något för alla, vi är säkra på att du håller med! Avsluta med ett äkta turkiskt vin, eller kanske njuta av några välförtjänta drinkar med utsikt över det glödande havet. Kan du hitta på något bättre?

Ut och omkring i Hisaronu Marmaris

Lokalbefolkningen i Hisaronu Marmaris talar om området som ett tempel-hotspot. Du hittar en rad kulturella platser i hela staden, det här är rätt plats att ta in vacker arkitektur och en hel del historia. Para detta med en resa till en av områdets många små och avskilda vikar och ta en båt ut till Chapel-öarna för lite extra lugn. Klustren av vulkaniska bergarter som sticker upp från havet erbjuder den perfekta platsen att njuta av lite solsken, lite bad och lite snorkling.

Alternativt kan du tillbringa dagen med att ligga på den mjuka sanden på en av områdets två stränder. Inget slår njuter en god bok när solen skiner och stränderna i Hisaronu Marmaris är den perfekta platsen för det. Sug i dig bylivsstilen och helt enkelt låt alla dina spänningar ebba ut.

För något lite livligare skall du ta en dagstur till Marmaris och njuta av en rikedom av kultur, massor av shopping, god mat och, naturligtvis, solsken.