Sök resa
Golf del Sur Teneriffa Reseguide

Golf del Sur Teneriffa Reseguide

Glittrande Golf del Sur

Även om den främst är en golfresort så har en semester på Golf del Sur mycket mer att erbjuda, inklusive panoramautsikt över fantastiska greener, blått hav och färgglada byar.

Den 27-håls golfbanan kommer att behaga den största golfentusiasten, men låt inte namnet lura dig. Läget är idealiskt för de som vill luta sig tillbaka i det natursköna Teneriffa har att erbjuda eftersom havet alltid är i sikte och bergen upptar den avlägsna horisonten. Närliggande butiker och pittoreska orter som Costa del Silencio kommer se till att det finns massor av saker att göra som inte involverar den avspända sporten på semester i Golf del Sur.

Absorbera den kanariska skönheten

Bekvämligheten med detta område på Kanarieöarna är tillgängligheten till närliggande städer. Du kan segla ut på havet och stanna vid Los Cristianos för att lata dig på den vackra stranden för en snabb picknick eller en utvidgad familjesemester. Om du är på jakt efter autonomi kan du hyra en båt och utforska haven själv, du kan bege dig till Teneriffa Nautical Center i Costa Adeje där du kan hyra en mängd båtar och vattenskotrar och komma riktigt nära delfiner.

Resa Stockholm – Golf del Sur

Golf del Sur     nätter     Se mer
Golf del Sur     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Golf del Sur

Golf del Sur     nätter     Se mer
Golf del Sur     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Golf del Sur

Golf del Sur     nätter     Se mer
Golf del Sur     nätter     Se mer

Se och göra på Golf del Sur

I fjärran på din resa till Golf del Sur ligger Teide, det högsta berget i Spanien. Runt berget ligger en nationalpark och en skog som uppvisar en mängd fantastiska gröna träd och exotiska djur. För vandrare är resan fylld med naturlig glans som bevarats för att bli uppskattad. Alternativet köra mot toppen fför de som är lite trötta efter all golf.

Om du vill ha en kontrast efter en dag av provning av det lokala köket och lugnet u Golf del Sur kan du ta dig till den livliga staden Playa de las Americas. Här kan du smutta på fruktiga drinkar på trendiga pubar och påkostade barer eller dansa hela natten på en av de många livliga klubbarna längs huvudstråket. Om hedonism har lämnat dig lite i lite sämre tillstånd kan du koplla av på den lyxiga stranden och absorbera de vackra omgivningarna i denna stad.

Stränder

Golf del Sur är inte känt för sina stränder men den har en liten, vacker klapperstensstrand. Om du är ute efter sand och solstolar skall du bege dig till Los Cristianos där du hittar stora sandstränder med promenadvägar kantade med butiker och restauranger.

Playa de la Vistas är bra för bad och Playa de los Cristianos är den bästa platsen för en lunch och för att titta på båtarna som kommer och går.

Närliggande stränder

Los Cristianos

Saker att göra

Överraskande nog är den mest populära aktiviteten här … golf! Det finns ett stort utbud av banor som erbjuder allt från 9 hål till 27 hål, samt driving ranges, havsutsikt och lyxiga klubbhus. Om din partner älskar golf men du inte är så angelägen varför inte dra nytta av några av de spa som erbjuds på några av klubbarna. Du hittar traditionella vulkaniska behandlingar och vackra terrasser med fantastisk utsikt över banorna.