Sök resa
Golden Sands Bulgarien Reseguide

Golden Sands Bulgarien Reseguide

Bulgariens riviera

För 25 år sedan var den här delen av kusten i Bulgarien en semesterdestination för västerländska turister som vill uppleva något annorlunda – och billigt! Under kommunisttiden var det svårt att använda de pengar man hade (tvångsväxlat) in. 500 kronor kunde sträckas ut i det oändliga, när en måltid kostade 20 kronor, en flaska öl ett par kronor och cigarretter var i det närmaste gratis. Det är dyrare nu, men fortfarande får man ganska mycket för pengarna. Fast muren är borta.

Koppla av och varva ner på Golden Sands

Badorten Golden Sands är fylld med fantastiska naturscenerier och massor av sevärdheter och ligger vid Svarta havets kust i Bulgarien.

Med ett fantastiskt utbud av boende och billiga flyg är resor till Golden Sandsden perfekt avkopplande semestern och det ligger bara en 3-4 timmars flygning från Skandinavien. Oavsett om du reser med en partner, familj eller vänner, kan du ta dig till Golden Sands och solsemester på ingen tid alls.

Resa Stockholm – Golden Sands

Golden Sands     nätter     Se mer
Golden Sands     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Golden Sands

Golden Sands     nätter     Se mer
Golden Sands     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Golden Sands

Golden Sands     nätter     Se mer
Golden Sands     nätter     Se mer

Mer om Golden Sands Bulgarien

Upptäck Golden Sands

Om du letar efter det perfekta stället att koppla av och varva ner på i den vackra varma solen så är stränderna i Golden Sands ett utmärkt alternativ. Golden Sands ligger nära staden Varna, den här fantastiska destinationen är full av vita gyllene stränder och klarblått vatten och är en av de mest berömda resmålen i Bulgarien. Golden Sands har massor av lugna vikar och skuggiga platser, säkra för barn och avkopplande för föräldrar. Om du behöver en paus från stränderna kan du bege dig till Zlatni Piasaci naturpark eller Ladja kloster som ligger mitt i parken och transportera dig tillbaka till 1300-talet. Efter en avkopplande dag på stranden utforskande sevärdheter kan du göra det mesta av det fantastiska nattlivet och dra nytta Golden Sands kul med lokala rätter och utsökta cocktails. Du kanske också gillar att utmana lyckan och gå på kasinot på din semester i Golden Sands eller hitta en klubb och tillbringa kvällen med dans. Hur du än väljer att spendera din tid på din resa till Golden Sands kan du vara säker på att du får en bra resa.