Sök resa
Georgioupolis Kreta Reseguide

Georgioupolis Kreta Reseguide

Kreta – en av våra mest älskade grekiska öar

Är det solen, vattnet, stämningen och det milda klimatet, som gör att man kan resa till Kreta nästan året runt? Ja, det är allt det här, men Kreta har ytterligare ett hemligt vapen: maten. Grillad halloumi med färska tomater och salladslök, grillat lamm, tzatziki gjord på riktig youghurt och vitlök från köksträdsgården, kleftiko och stifado (googla!) och en hel del annat gott. Men, men…hur god än den lokala iskylda retsinan smakar en ljum kväll på terrassen, är det inte riktigt samma sak när man dricker den hemma i sin egen trädgård. Konstigt.

Resa till Georgioupolis

Med sin långa sandstrand och charmiga småstadskänsla är Georgioupolis på Kreta den perfekta platsen för alla som verkligen vill slappna av och komma bort från allt. Och om du letar efter en romantisk semester, en rolig familjesemester eller en semester med vänner, en resa till Georgioupolis har något för alla.

Resa Stockholm – Georgioupolis

Georgioupolis     nätter     Se mer
Georgioupolis     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Georgioupolis

Georgioupolis     nätter     Se mer
Georgioupolis     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Georgioupolis

Georgioupolis     nätter     Se mer
Georgioupolis     nätter     Se mer

Upptäck Georgioupolis

En gång en liten fiskeby, Georgioupolis har förlorat något av sin charm när den utvecklats till en av de bästa semesterorterna på denna vackra ö. Här kan besökarna njuta av bad i kristallklart vatten, prova ett urval vattensporter eller helt enkelt bara koppla av och njuta i solen. Bort från stranden har Georgioupolis mycket att erbjuda. Vandra i de pittoreska bygatorna och insup atmosfären i lokala butiker, krogar och barer eller bege dig ut i naturen där ett urval av stigar erbjuder fantastisk cykling, promenader och vandring genom det vackra landskapet. En resa till Georgioupolis erbjuda också erbjuda en bra bas för att utforska alla attraktioner västra Kreta har att erbjuda. Ta en dagstur för att utforska de minoiska ruinerna i Knossos, lär om Kretas förflutna i antika tempel och fantastiska museer eller utforska den fantastiska kusten på en organiserad kryssning. I slutet av en lång dags sightseeing kan du koppla av och njuta av nattlivet Georgioupolis har att erbjuda. Från avslappnade barer och krogar till restauranger som serverar läckra lokala rätter, det finns något som passar alla budgetar och smaker.