Sök resa
En resa- flera destinationer

En resa- flera destinationer

När du kryssar tar du dig till nya destinationer utan att du behöver lägga värdefull semestertid på transporter eller att packa om. Ett enkelt och bekvämt sätt att semestra som även är snällt mot plånboken.

LIVET OMBORD

Oavsett om du uppskattar lekar vid poolen, att koppla av på soldäck, spela tennis, spektakulära scenshower eller vill testa lyckan på kasinot kan du hitta precis det du söker bland aktiviteter och underhållning ombord. Ta tillfället i aktoch skäm bort dig själv, kom i form och få ny energi i SPA:t, det moderna gymmet eller i någon av alla fartygets pooler.

NJUT AV GOD MAT
Här på fartygen finns det en stor passion för kokkonsten från

Medelhavet. Den speciella atmosfären som skapas när vällagad mat och bra vin delas i gott sällskap hittar du alltid här. På alla fartygen finner du ett flertal restauranger, både à la carte och bufféer med smaker från hela världen. Njut av fantastisk mat tillagad på färska råvaror ombord

BO BEKVÄMT

Det finns ett brett utbud av hytter och sviter att välja mellan i olika prisklasser, storlekar och design. Allt från lyxiga sviter till lite enklare insideshytter. Det finns allt från hytter med balkong och sviter med panoramautsikt till anslutande hytter för barnfamiljer och lite större ressällskap. På några av fartygen finns dessutom specialdesignade familjehytter.

FLY & CRUISE

Flyg, transfer och kryssning i ett!

I priset ingår:

  • Flyg och transfer t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.
  • Boende i vald hyttkategori
  • Måltider ombord (dryck tillkommer)
  • Shower och underhållning varje kväll
  • De flesta aktiviteter ombord
  • Barn och ungdomsklubbar
  • Tillgång till fullt utrustade gym
  • Alla skatter och hamnavgifter

Bokar du innan den 15:e maj får du rabatt, gäller alla Medelhavskryssningar.

Hitta din kryssning här>>

 

Nedan kan du läsa mer om tre härliga Medelhavskryssningar:

 

Kryssningsförslag 1 – Rom, Palermo, Cagliari, Palma, Valencia & Marseille

Njut av soldränkta stränder, klassiska resmål och storstadsliv…

Hamnstaden Civitavecchia ligger ungefär en timmes bilväg från Rom och här väntar fartyget på att ta dig som ska ta dig med till städerna runt västra Medelhavet. Den första destinationen är sedan Sicilien och Palermo. Njut av god mat i fiskrestaurangerna, promenera runt staden eller åk till Lido La Martinica för sol och bad.

Nästa stopp är Cagliari, huvudstaden på den vackra italienska ön Sardinien. Denna urgamla stad har en lång historia, vilket avspeglas i huvudstadens mångfacetterade arkitektoniska arv, en smältdegel av romerska ruiner, 1700-tals elegans och Art Nouveau avenyer. Sedan bär det av mot Palma de Mallorca. Då kan du kosta på dig en sovmorgon och frukost på sängen eftersom du ankommer till hamnen först på eftermiddagen och kan spendera kvällen med att se dig om i staden och kanske smaka lokala tapas i barerna. Valencia är det nästa stopp, Spaniens tredje största stad. Trots att den har många historiska, kulturella och moderna attraktioner är Valencia en av de mindre turistpräglade städerna på Iberiska halvön.

Efter den här resan kan du se tillbaka på en kryssning som bjudit på både vackra stränder, nya smultronställen och spännande storstadsliv!

Avresa: från Rom 5 april – 1 nov Pris inkl flyg fr: 7 249:-/pers. Boka din kryssning här

Kryssningsförslag 2 – Venedig, Bari, Katakolon, Izmir, Istanbul & Dubrovnik

Öst möter väst och ger oss det bästa av två världar…

Kryssningen utgår från den underbara staden Venedig. Passa på att ta en gondoltur innan du hoppas på fartyget i hamnen. Det första stoppet blir den pittoreska lilla staden Bari i Italien. Bari ligger på ”hälen” på den italienska stöveln, och är berömd för sina stränder, sin gamla stadsdel och sin sagolika mat. Färden styrs sedan vidare mot den första Grekiska destinationen Katakolon. Staden erbjuder allt från sol och bad till shopping men kanske framför allt möjlighet att besöka Olympia som enligt legenden byggdes av Zeus, kungen av de grekiska gudarna.

Resan fortsätter österut till Turkiet och de spännande städerna Izmir och Istanbul, de tusen basarernas stad. Här säljs allt från mattor och kryddor till smycken och antika böcker. Vad du än gör när du besöker staden, missa inte världens största marknad under tak, den livliga och labyrintliknande Grand Bazaar! Näst på tur är Dubrovnik i Kroatien med en vacker medeltidskärna som passar utmärkt att promenera i eller bara sitta ner på ett mysigt café.

Det har sedan blivit dags att återvända till Venedig och du kan nu se tillbaka på en kryssning som tagit dig på en resa genom Medelhavets historia och till vackra platser.

Avresa: från Venedig 2 maj – 14 november Pris inkl flyg fr: 7 439:-/pers. Boka din kryssning här

Kryssningsförslag 3 – Venedig, Bari, Katakolon, Santorini, Pireus, Korfu & Kotor

En kryssning full av antikens konst och kultur…

Även denna kryssning utgår från den härliga Venedig och det första stoppet blir den pittoreska lilla staden Bari i Italien. Strosa runt på egen hand eller följ med på en guidad tur till de lokala sevärdheterna. Sedan lämnar du Italien för ett stopp i semesterorten Katakolon i Grekland. Gå till stranden för lite sol och bad eller ta tillfället i akt och gör en utflykt till några av Greklands mäktigaste antika tempel som finns belägna i Olympia.

Nästa dag går du iland på ön Santorini som är den största ön i ögruppen Kykladerna. Strosa runt i vackra huvudstaden Fira eller varför inte passa på att besöka den vackra stranden Perivolos eller någon av de lokala vingårdarna. Tidigt på torsdagsmorgonen anländer du till Pireus, hamnen i Aten. Boka gärna någon av de guidade utflykter som finns så att du inte missar något av Atens alla kända landmärken. När du anländer till ön Korfu är det sista stoppet i Grekland under denna kryssning. För näst på tur är Kotor, den gamla hamnstaden belägen vid en magnifik vik i Montenegro. Staden är omgiven av välbevarade murar och ståtar med många landmärken, som har bidragit till att Kotor satts upp på UNESCO:s världsarvslista.

Nu bär det av tillbaka mot Venedig och du kan se tillbaka på en kryssning där du besökt flera spännande resmål och du kan ta med dig semesterminnen hem som du sent ska glömma.

Avresa: från Venedig 3 maj – 25 oktober Pris inkl flyg fr: 7 919:-/pers. Boka din kryssning här