Sök resa
Empuriabrava Reseguide

Empuriabrava Reseguide

Definieras av en vacker strand och ett vackert nätverk slingrande kanaler bredvid det charmerande namngivna Gulf of Roses, en semester i Empuriabrava ger en resa fylld med naturlig skönhet och njutning på den spanska kusten.

Beach bums och naturälskare kommer kanske vara bäst betjänta av en tripp till Empuriabrava, en av de mer dolda pärlorna på Costa Brava. Även om stranden utan tvekan kommer att kräva mycket uppmärksamhet av semesterfirare är den omgivande naturliga skönheten bara ett stenkast från staden lika mycket underhållning och upptäckt för de som hoppas få på sina vandrarkängor. Typiska drag av Spanien finns här, från den mjuka sanden och blått vatten till läcker mat på många matställen; Utöver detta hittar du mycket mindre uppenbara attraktioner i Empuriabrava, såsom en närliggande flygplats som erbjuder något av den finaste fallskärmshoppningen i Europa.

Resa Stockholm – Empuriabrava

Empuriabrava     nätter     Se mer
Empuriabrava     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Empuriabrava

Empuriabrava     nätter     Se mer
Empuriabrava     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Empuriabrava

Empuriabrava     nätter     Se mer
Empuriabrava     nätter     Se mer

Mer om Empuriabrava

Stränder och annan naturlig skönhet

Dina simkläder kommer att välkomnas när du träffar sanden i Empuriabrava, en lång sträcka av stranden som definierar en stor del av staden, särskilt idealiskt för semesterfamiljer på besök på den spanska kusten under sommarmånaderna. Du kan också hitta mycket nöje flytande längs de många kanaler som omfattar Empuriabrava vilket ger en något annorlunda vattnig erfarenhet till dem som vandrar från stranden för en dag eller två.

Naturreservatet Aiguamolls de l’Emporda är verkligen värd att undersöka, erkänd som den största naturliga småbåtshamnen i Europa och en märklig plats att stöta på under din resa till Empuriabrava. Andra kommer att lockas till utsikterna att för en dag att utforska den underbara staden Girona, lättillgänglig för de som vill att injicera kultur och historia på sin solskenspaus.