Sök resa

Detur sverige

Välkommen att solsäkra semestern med Detur i sommar! Detur är en charterarrangör som funnits på den svenska marknaden sedan 2000 och erbjuder soliga charterresor till Grekland, Turkiet och Tunisien under sommaren. Flyg från 12 avreseorter under sommarsäsongen. Vi erbjuder ett varierat utbud av hotell, med allt från lägenheter där du får möjlighet att komma närmare orten och människorna som bor där, till fantastiska All Inclusive-hotell, där det mesta ingår i priset och du kan koppla av fullt ut i solen och värmen. Hela vår verksamhet går ut på en enda sak, nämligen att se till att du får en prisvärd semester med hög kvalitet och god service, samt naturligtvis många härliga semesterminnen. Därför arbetar vi hårt för att ständigt förbättra vår kvalitet, då din semesterupplevelse är viktigast för oss.

Just nu har vi REA från flera flygplatser i Sverige under sommaren på charter till Kreta, Södra och Västra Turkiet samt Tunisien. Passa på att sol och badsäkra sommaren med Detur. Våra bästa erbjudanden just nu!

CharterREA med Detur

Kreta     nätter     Se mer
Turkiet     nätter     Se mer
Tunisien     nätter     Se mer
Kreta     nätter     Se mer
Turkiet     nätter     Se mer
Tunisien     nätter     Se mer
Kreta     nätter     Se mer
Turkiet     nätter     Se mer
Tunisien     nätter     Se mer
Kreta     nätter     Se mer
Turkiet     nätter     Se mer
Tunisien     nätter     Se mer

Direktflyg till Turkiet, Tunisien & Kreta

Kreta- Den perfekta semesterön med underbara, milslånga stränder och skiftande natur

Greklands största ö har mycket att erbjuda med sina timjansdoftande kullar, glittrande bukter, grottor i bergen och ett varmt folk som inte är sena med att bjuda till när de får besök! Hyr en moped och ta er runt och utforska ön där små pittoreska byar och tavernor finns bakom varje hörn. Här serveras grekiska sallader, tzatziki och ouzo i friska mängder. Det turkosblå vattnet håller en behaglig badtemperatur långt in på hösten och det är inte alls svårt att förstå varför Grekland är ett så populärt resmål.

Tunisien- Landet där Medelhavet förenas med öknen och den nordafrikanska kulturen

Tunisien lockar allt fler svenskar och det är inte så konstigt. Nordafrikas finaste stränder, våra svenska kronor räcker längre och många aktiviteter som passar alla gör att många reser hit igen. Dessutom erbjuder Tunisien spännande och prisvärd shopping i de gamla basarkvarteren. Här kan du bl a hitta keramik, lädervaror och mycket annat till riktigt bra priser. Här får du även chansen att öva på din prutning! Landet bjuder på spännande matkultur. Det tunisiska köket har mycket gamla anor och läget vid medelhavet har gjort landet till en mötesplats för mat från olika kulturer. Pröva gärna fisk och skaldjur som är både gott och prisvärt eller Couscous i alla möjliga varianter, gärna med den starka såsen Harissa.

Turkiet- Det prisvärda resmålet som blivit en svensk semesterfavorit

Turkiet har länge varit en semesterfavorit, och det är enkelt att förstå varför. Med en historia som sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden, en spännande kultur, god mat och en speciell gästvänlighet gör det landet till det perfekta semesterlandet. Dessutom finns den soliga medelhavskusten med de milslånga sandstränderna, de gröna bergen och här räcker även den svenska kronan betydligt längre än hemma. Med alla dessa förutsättningar utgör landet ett säkert val till semestern och Turkiet har resmål som passar såväl familjer, par och ungdomar. Detur har ett stort utbud av hotell – allt från exklusiva hotellanläggningar till enklare lägenhetshotell. Här finns familjevänliga resmål och resmål där du kan kombinera storstadspuls med fantastisk shopping. Bäst av allt är att detta ligger endast fyra timmar från Sverige.