Sök resa
Campello Reseguide

Campello Reseguide

Orörda vita sandstränder, en bergig bakgrund och en pittoresk fiskeby – din semester i Campello kommer att svepa dig bort med sin charm.

Beläget på Costa Blanca-kusten nära Alicante, detta är en autentisk stad med ett utmärkt läge för att njuta av solskenet. Bortsett från den breda sandstranden hittar du några särskilt vänliga barer och restauranger på orten, perfekt för avkoppling med en drink eller provtagning av det läckra spanska köket. Destinationen har länge har stått emot turismlockelsen som andra områden i Spanien fallit för, Campello är det perfekta valet för en vilsam och avkopplande semester – oavsett om du är sugen på en avspänd familjesemester under sommarlovet eller en romantisk tillflyktsort i vintersolen.

Till Campello från Stockholm

Campello     nätter     Se mer
Campello     nätter     Se mer

Till Campello från Göteborg

Campello     nätter     Se mer
Campello     nätter     Se mer

Till Campello från Köpenhamn

Campello     nätter     Se mer
Campello     nätter     Se mer

Mer om Campello

Retreat vid havet

Du kommer att välkomnas till en färgstark historia i Campello, särskilt när du besöker kusten. Hamnområdet är omgivet av arkeologiska lämningar med runda hytter, en pittoresk fiskehamn och det imponerande landmärke bestående av ett 1600-tals vakttorn med utsikt över området – utkiksplatsen fungerade som ett skydd mot räder från Berberpirater. Ta en promenad genom Campellos charmiga gator och du hittar en del särskilt vacker arkitektur – med små hus vid havet målade i pastellfärger.

Campellos strandpromenad är dock en modern affär och du kommer att välkomnas av bra restauranger och barer längs denna del av kusten. Om du packat dina partytrasor är det väl värt att dra till närliggande Benidorm för utmärkta attraktioner och ett blomstrande nattliv.