Sök resa
Calis Beach Reseguide

Calis Beach Reseguide

Ligger intill den livliga och historiska staden Fethiye, en semester i Calis Beach kommer att utlösa mycket kontrast till det relativa livet och rörelsen i den turkiska staden, det är en underbar resort vid havet, särskilt med tanke på löftet om 300 soldagar per år.

Semesterfirare flockas till det bästa av den turkiska kusten, med bra väder under hela året, så Calis Beach kan tjäna som en bra vinterdestination, liksom en fin sommarresa. När du väljer att besöka detta resmål på Dalaman-kusten kommer du att välkomnas av kristallklart vatten och en lång småstensstrand, allt omgivet av ett bergigt landskap som ger en känsla av isolering och lugn vid havet.

Resa Stockkholm – Calis Beach

Calis Beach     nätter     Se mer
Calis Beach     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Calis Beach

Calis Beach     nätter     Se mer
Calis Beach     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Calis Beach

Calis Beach     nätter     Se mer
Calis Beach     nätter     Se mer

Mer om Calis Beach

Det är lätt att anamma strandlivsstilen under din semester i Calis Beach, både på och utanför de mjuka stenarna. Du kan tillbringa morgonen med att fånga några strålar eller stänka runt i havet innan du hoppar några meter från stranden in på en av de många strandbarerna och restaurangerna – en perfekt miljö för att prova det härliga turkiska köket och njuta av en av regionens finaste solnedgångar. Förutom kulinarisk njutning finns också ett stort utbud av butiker runt stranden så att du kan ta en souvenir eller två med dig hem.

Förutom att hoppa på stranden och festa på restaurangerna är en semester i Calis Beach perfekt för en dagstur eller två. De livliga gatorna i Fethiye för en äkta turkiska upplevelse i form av tisdagsmarknaden och bli hänförd av historien och arvet från de närliggande grottgravarna och den enorma Telmessos Theatre. De som vill hålla sig vid havet kommer att dras till 12-öars båtturen som transporterar strandälskare till några av de finaste bad- och snorklingsområdena på den turkiska kusten.