Sök resa
Blanes Reseguide

Blanes Reseguide

Denna lugna och avkopplande resort på Costa Brava är en perfekt bas för familjesemestern och par som vill komma bort och koppla av. Med lugna vatten som lapar gyllene sandstränder, klippiga vikar, varmt väder och massor av sol, en semester i Blanes har allt.

Vackra stränder

Blanes erbjuder semesterfirare ett fantastiskt utbud av sandstränder som löper längs 4 km kust. Bege dig till Blå Flagg-stranden i staden som sträcker sig 500 meter eller varför inte prova S’Abanell-stranden med 2,5 km av fantastisk sand? Denna Blå Flagg-tilldelade plats är perfekt för familjesemestern med fantastiska faciliteter såsom barer, restauranger, toaletter och duschar, samt ett utmärkt urval av vattensporter. Om du vill ge dig ut lite längre kan du prova Sant Franc eller sandstranden i Treumal. Du är bortskämd med val här!

Resa Stockholm – Blanes

Blanes     nätter     Se mer
Blanes     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Blanes

Blanes     nätter     Se mer
Blanes     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Blanes

Blanes     nätter     Se mer
Blanes     nätter     Se mer

Mer om Blanes

Utforska Blanes

Räkna med en verklig smak av spansk tradition och kultur med vackra byggnader, kyrkor, fornlämningar och det måste-se medeltida slottet St Joan med utsikt över den pittoreska staden. För kul dagar med familjen, åk till Waterworld, en fantastisk vattenpark strax utanför Lloret de Mar eller varför inte besöka Pinya Rosa tropiska trädgårdar och Marimurtra botaniska trädgårdar? Det finns också ett antal båtturer där du kan utforska kusten, eller besöka slottet på Tossa de Mar. Du kommer inte att lida brist på saker att göra på en semester i Blanes.

Längre bort, varför inte ta en resa till Barcelona och kolla in lite av den fantastiska arkitekturen, besöka museer eller helt enkelt luta dig tillbaka och koppla av på ett av kaféerna innan du kastar dig över butikerna för lite shopping? På slutet av en lång dag ute skall du gå ner till en av de många restaurangerna i Blanes stad som serverar lokala och internationella rätter. Om du är ute efter en livlig natt skall du bege dig till Lloret de Mar och dansa hela natten på en av de många nattklubbarna.

Boka din Costa Brava semester nu och gör det bästa av denna vackra kust!