Sök resa
Avsallar Reseguide

Avsallar Reseguide

Avsallar

Avsallar är en liten stad belägen på den södra kusten av Turkiet i den populära Alanya-regionen. Med en bergig bakgrund och Medelhavet som sträcker sig mot söder, denna vackra kuststad erbjuder massor av kulturella sevärdheter och turistaktiviteter samt bra väder året runt.

Varför välja Avsallar?
Bege dig till Avsallar för en lugnare semester på Turkiets populära turistmålskust men ändå inom nära avstånd till den större staden Alanya i sydost för livligare aktiviteter.
Med några av de bästa stränderna i Alanya regionen erbjuder Avsallar gott om avkopplande sandiga stränder som inte är proppfulla av turister.
För fler sevärdheter ligger Alanya en kort bilresa bort. Där är fullt med slott, fästningar, grottor och religiösa byggnader att besöka.

Njut av det livliga centrum som är förvånansvärt bra för en sådan liten stad. Det finns massor av barer och restauranger, liksom bra lokal shopping och allt inom gångavstånd från de största hotellen och resorterna.

Resa Stockholm – Avsallar

Avsallar     nätter     Se mer
Avsallar     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Avsallar

Avsallar     nätter     Se mer
Avsallar     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Avsallar

Avsallar     nätter     Se mer
Avsallar     nätter     Se mer

Mer om Avsallar

Besök Incekum Beach, en av de vackraste sandstränderna i området. Det är en blå flaggad strand med badvakter i tjänst under dagen.
Vem ska åka till Avsallar?

Med sina vackra och säkra stränder, sevärdheter och tillgång till adrenalinsport och kulturella utflykter är Avsallar ett populärt val för resenärer i alla åldrar. Välj ett hotell eller resort med ett lugnt läge för en lugn resa, eller bo i hjärtat av staden för enkel åtkomst till det pulserande nattlivet. Det är ett trevligt resmål som är säkert för barnen också.