Sök resa
Amisol Travel - Egypten från Kastrup

Amisol Travel - Egypten från Kastrup

AmiSol har arbetat i över 20 år med att finputsa resorna och hotellutbudet i Sharm el Sheikh och Egypten.  Här får du handplockade hotell som uppfyller stränga krav. Gemensamt för alla hotell är att de ligger bra och erbjuder bra standard för pengarna – och många av dom kan bara beställas genom AmiSol.

Jämför gärna den upplevelse, den snorkling och dykning och den hotellstandard du får i härliga Sharm el Sheikh med vad du annars får i sommar, och inte minst hur lite du använder på mat, drycker och utflykter. Ofta bor du 4- eller 5-stjärnigt till samma pris som du betalar för 3-stjärniga hotell i andra länder. Klicka dig vidare för att se alla hotell, också dom med All Inclusive.

Sharm el Sheikh från Kastrup

Sharm el Sheikh     nätter     Se mer
Sharm el Sheikh     nätter     Se mer
Sharm el Sheikh     nätter     Se mer
Sharm el Sheikh     nätter     Se mer
Sharm el Sheikh     nätter     Se mer
Sharm el Sheikh     nätter     Se mer

Solnedgang - Sharm el Sheikh -Egypten - amisol

SHARM EL SHEIKH – LITE OM EGYPTENS SNORKELHUVUDSTAD

Sharm El Sheikh ligger på Sinaihalvöns södra spets omgivet av långa sandstränder. På vissa ställen kan det vara vassa koraller och klippstränder så det rekommenderas badskor. Det kristallklara vattnet är ett paradis för dykare med fantastiska korallrev och mängder av tropiska fiskar. När solen sänker sig, färgas bergen röda och nätterna är ofta otroligt stjärnklara.

Här sjuder det av liv och rörelse, både dag och natt och Sharm El Sheikh är nog Egyptens mest kompletta resmål. Här kan man välja bland många aktiviteter, bl. a. fiska, bada, dyka, roa sig på något av de sex kasinona.

Hadaba är en stadsdel i Sharm el Sheikh, som passar för familjer och par i alla åldrar. I Hadaba bor man bra i avkopplande, vackra omgivningar. I Hadaba finns det små butiker, restauranger och cafeér och vill man ha mer shopping och aktiviteter så ligger Naama Bay och Sharm el Sheikh bara ett stenkast bort.

Naama Bay är namnet på den bukt där de flesta hotellen utanför Sharm el Sheikh ligger, man kan ta sig mellan platserna via en strandpromenad. I Naama Bay finns det många olika butiker, restauranger och cafeér. Stränderna är barnvänliga och det är och näst intill bilfritt. När solen sänker sig börjar Naama Bays pulserande nöjesliv, med ett stort utbud av barer och nattklubbar

Temperaturen är våldsamt hög på sommaren, upp till 45 grader i skuggan. Därför ligger högsäsongen från januari till juni och många tycker att den bästa tiden för snorkling är i augusti till november, när havet är som varmast. Torrt klimat, och i princip skiner solen alltid.