Sök resa
Akyaka Reseguide

Akyaka Reseguide

Med sina skogsklädda sluttningar, glittrande vatten och rika djurliv är Akyaka ett utmärkt val för alla som vill ha en strandsemester. Kombinera solen och sanden i en traditionell strandsemester med alla attraktioner i en fridfull by på landsbygden, Akyaka har något för alla.

Upptäck Akyaka

En lugn fiskeby, Akyaka är fjärran från Turkiets livligare semesterorter och erbjuder besökarna en chans att verkligen varva ner. Ta en promenad genom pittoreska skogar, bada i kristallklart vatten, eller upptäck vilda flamingos vid vattnet. Oavsett om ni är ett par som letar efter en romantisk semester eller en familj som söker en semester med en skillnad, resor till Akyaka är verkligen något speciellt. Du kan ta en kryssning i bukten, besöka de fantastiska marknaderna i närliggande Mugla eller bara vandra genom byns pittoreska gator. Akyaka solsemester är populärt bland familjer, med sandstränder som skapar en idealisk miljö för små barn, medan de mer äventyrslystna kan vandra ut till den vackert avlägsna Cinar stranden.

Resa Stockholm – Akyaka

Akyaka     nätter     Se mer
Akyaka     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Akyaka

Akyaka     nätter     Se mer
Akyaka     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Akyaka

Akyaka     nätter     Se mer
Akyaka     nätter     Se mer

Mer om Akyaka

De upptäcktsresande skall besöka den närbelägna byn Atakoy, undanstoppad i de tallbevuxna kullarna runt viken Gokova.

På kvällarna kan besökare njuta av romantiska promenader längs stranden eller middag och drinkar på en av de många fiskrestaurangerna som kantar floden. Med sina varma somrar och milda vintrar är billiga resor till Akyaka det perfekta sättet att få en smak av solen oavsett tid på året.