Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Karon Beach

Topp » Thailand » Södra Thailand » Phuket » Karon Beach
Klikk på bildet for å se neste
  Karon Beach är en stor och bred strand där du kan hyra solstolar Nästa 
Karon Beach

Härlig lång sandstrand, familjevänligt och god atmosfär

Mitt i mellan Patong Beach och Kata Beach ligger Karon Beach. Den breda och långa stranden är populär bland skandinaviska resenärer, särskilt bland barnfamiljer och par. Det finns ett fint korallrev som gränsar till Kata Beach .

Även Karon Beach erbjuder många restauranger och barer, men nattlivet är inte lika hektiskt som Patong Beach . Karon Beach har flera skräddare, snabbköp, apotek, minigolf och bra shopping. Mycket har anpassats för européer, så du kan förvänta dig menyer på svenska.

De flesta hotell på Karon Beach ligger inte på stranden utan på andra sidan av strandpromenaden. Därför finns det gott om plats på den kritvita stranden både för en joggingtur på morgonen eller en liten promenad i solnedgången. Det finns ett stort utbud av hotell och resorts, dessa ligger i rader bakom fronten. Bland dessa Pacific Club Resort (extern länk) , Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa (extern länk) , CC Blooms Hotel (extern länk) och Sugar Palm Resort (extern länk) .

Karon Beach är en stor och bred strand där du kan hyra solstolar Det finns inga hotell på själva stranden Många skandinaver reser till Karon Beach för den trevliga atmosfären Sanden är av högsta kvalitet och havet är lugnt
Karon Beach på kvällen Kata Noi Beach ligger endast tio minuter bort med taxi En vanlig dag på Karon Beach Karon Temple (Wat Suwan Khiri Khet) ligger i närheten av Karon Beach och är värt ett besök

Karon, Phuket (Ving)