Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Koh Samet

Topp » Thailand » Centrala Thailand » Koh Samet
Klikk på bildet for å se neste
  En av de underbara stränderna i Koh Samet Nästa 
Koh Samet

- Exklusivt, behagligt klimat och stränder i världsklass

Koh Samet är en liten pärla i den thailändska golfen. Ön ligger ca tre timmar med taxi och färja från Bangkok . Med buss får man räkna med en timme extra. Större delen av ön utgörs av en nationalpark vilket bidrar till att priserna är något högre än på fastlandet.

En av Koh Samets största fördelar är klimatet. Ön har lite regn och det är relativt säkert att resa hit under hela året. Priserna är något högre under högsäsong (från oktober till april), men i lågsäsong kan du hitta bra priser.

Koh Samet har många små stränder som ofta är belägna i vikar. De flesta av dem ligger på östra sidan av ön. Stränderna är vita och erbjuder fina rev och kristallklart vatten. Koh Samet är en populär destination för nygifta.

Det finns många bra hotell på Koh Samet. De finaste är Paradee (4 +) och Le Sai Kaew Beach Resort (4-stjärniga). Sai Kaew Beach Resort (3-stjärniga), Samed Club (3-stjärniga), Ao Prao Resort (3-stjärniga) och Baan Ploy Sea är andra bra alternativ.


» Karta över Koh Samet
En av de underbara stränderna i Koh Samet Det finns många bra resorts på Koh Samet. Bilden är tagen från Paradee resort Vid den norra änden av Ao Hin Khok Beach hittar man denna sjöjungfru-staty Mycket spännande och varierad mat på Koh Samet
Koh Samet har många soldagar året runt Kokosnötter är en vanlig syn i hela Thailand På de lite mer exklusiva hotellen finns det bra med plats på stranden På Paradee Resort är det hög standard på rummen