Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Damnoen Saduak

Topp » Thailand » Centrala Thailand » Damnoen Saduak
Klikk på bildet for å se neste
  Den flytande marknaden i Damnoen Sadua Nästa 
Damnoen Saduak

- Den berömda, flytande marknaden i Bangkok

I områderna runt Bangkok slingrar sig ett enormt nätverk av kanaler där människor bor, lever, odlar och handlar. Den flytande marknaden i Damnoen Saduak, ligger cirka 110 km från Bangkok och 100 km från Hua Hin, är den största och mest kända i hela Thailand.

Hundratals båtar fyller kanalerna från tidig otta till klockan tolv. Frukt, grönsaker och mat i alla dess färger och former säljs från båtarna, en kommers utan dess like.

Till Damnoen Saduak arrangeras heldagsturer både från Bangkok och Hua Hin. Ett tips är att resa till Damnoen Saduak dagen före och övernatta på ett hotell. Då är man först på plats på morgonen och får uppleva marknaden innan alla turister anländer.


» Karta över Damnoen Saduak
Den flytande marknaden i Damnoen Sadua Här kan man köpa många olika spännande varor Lokalbefolkning igång med att sälja Man bör vara tidigt ute för att få tag i de finaste produkterna
Kokosnötter till salu! Lokalbefolkningen bor oftast längs floden En lokal handelsman på väg för att hämta dagens varor Ett offerbord där buddister lämnar offergåvor till Buddha