Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Calas de Mallorca

Topp » Spanien » Mallorca » Calas de Mallorca
Klikk på bildet for å se neste
  Calas de Mallorca bjuder på azurblått hav Nästa 
Calas de Mallorca
På den södra kusten av Mallorca ligger semesterorten Calas de Mallorca. Hela östkusten är känd för sina finkorniga vackra sandstränder omgärdade av vita klippor och lummiga pinjeträd. Calas de Mallorca har tre sådana stränder; Cala Domingos Grans, Cala Domingos Petit och Cala Antena.

Calas de Mallorca ligger ca 7 min från flygplatsen. Restiden är på strax över en timma med buss, taxi eller hyrbil. Calas de Mallorca är en relativt ny turistdestination med hotell och anläggningar i alla storlekar. Här kan hela familjen njuta av semestern.

Det finns mycket att se och göra på Mallorca om du vill ta en paus från strandlivet. Du kan upptäcka det natursköna landskapet, gå på söndagsmarknad i Felantrix eller besöka den pulserande storstaden Palma de Mallorca. För den golfintresserade ligger banan Vall d ´Or bara 10 minuter bort. Vill du istället ägna dig åt shopping så finner du ett gott urval av butiker och restauranger i Centro Comercial.


» Karta över Calas de Mallorca
Calas de Mallorca bjuder på azurblått hav Avsluta dagen med ett kvällsdopp Mandelträd i full blommning Mallorcas kust bjuder på mycket att upptäcka
Fiskenät som torkar i solen Calas de Mallorca passar bra för hela familjen Njut av solen på stranden Ät och drick gott på en av många restauranger