Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Praslin

Topp » Seychellerna » Praslin
Klikk på bildet for å se neste
  Anse Lazio på Praslin Beach har utsetts till en av världens bästa stränder Nästa 
Praslin

- Vacker nationalpark, bra hotell och långa, vida stränder

Praslin är den näst största ön i Seychellerna och ett mycket populärt resmål för turister. Många bra och prisvärda hotell ligger på ön och de flesta av dem på en utsökt strand. I själva verket finns det ett stort antal mycket bra stränder på Praslin. Anse Lazio är förmodligen den mest kända, men Volbert Anse och Grand Anse är två andra mycket fina stränder.

Den vackra nationalparken, Vallee de Mai är värt ett besök. Här sjunger färgglada pappegojor och fåglar bland vackra blommor och gigantiska palmer. Den lummiga parken är på UNESCO's världsarvslista.

Från Praslin går det båtar till La Digue och Mahe. Här hittar du dessutom Praslin Airport med tjugotals dagliga avgångar till Mahe. Detta gör Praslin till en perfekt bas för att uppleva alla de tre största öarna i Seychellerna .


» Karta över Praslin
Anse Lazio på Praslin Beach har utsetts till en av världens bästa stränder De berömda granitklipporna som skjuter upp ur havet finns också på Praslin Fågellivet är rikt i Praslin och särskilt i Vallée de Mai naturreservat. Här ser du en Seychellerna Svart Bulbul Bilden är från södra änden av Anse Lazio Beach
Praslin har många stränder i toppklass. Det bästa är att de inte är överbefolkade Vallee de Mai naturreservat är en nationalpark på Praslin som är populär bland turister Det finns bra golfbanor på Praslin. Här från Le Muria golfbana (18 hål) Vy över Praslin. I bakgrunden är La Digue Island