Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

La Digue

Topp » Seychellerna » La Digue
Klikk på bildet for å se neste
  La Digue är känt för sina karaktäristiska klippformationer Nästa 
La Digue

- Vackra stränder, prisvärt boende och perfekt för dagsturer

La Digue Island är förmodligen den ö som flest besökare förknippar med Seychellerna. Den stora anledningen är stranden Anse Source d'Argent som är den mest fotograferade på Seychellerna. Förtrollande granitklippor sticker upp från det kristallklara vattnet och skapar en fantastisk atmosfär. Bländande vita stränder och grönskande landskap gör upplevelsen ännu starkare.

La Digue har även andra intressanta aspekter. Djurlivet på land består av gigantiska sköldpaddor och sällsynta fåglar. I vattnet finns sköldpaddor, rockor och färgglada fiskar. La Digue är ett paradis för dykare och snorklare.

På grund av sin närhet till Praslin och Mahe är La Digue perfekt för dagsutflykter. Det finns många båtar mellan öarna och hyr man en cykel kan man se hela La Digue på några timmar. Många vill stanna på ön och här finns ett stort utbud av prisvärda hotell och enkla pensionat. Först på senare år har ön fått bättre hotell såsom Le Domaine de L'Orangeraie (extern länk)


» 
Karta över La Digue
La Digue är känt för sina karaktäristiska klippformationer Ön har några av de bästa stränderna i hela världen En klassisk bild från La Digue Island Anse Source d´Argent är den mest kända stranden på La Digue. Enkel att nå med cykel
Simbassäng på Pataran Village. Ligger vid Anse Patate Beach Snorklingen på La Digue är fantastisk. Glöm inte att ta med mask och simfötter. De exotiska stränderna på La Digue har få turister. Här från Anse Severe Beach På La Digue finns en stor koloni av sköldpaddor. Några av dem är flera hundra år gamla

Stränder