Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Cancun

Topp » Mexiko » Riviera Maya » Cancun
Klikk på bildet for å se neste
  De flesta hotell ligger längs en lång strand på cirka 20km Nästa 
Cancun

Drömstränder, kulturarv og härligt klimat

Cancun är östkustens största stad. Det är en stor och livlig stad med mängder av aktiviteter av alla slag. Här finns shoppingcenter, restauranger och enorma hotellkomplex.

I Cancun råder en mer internationell atmosfär. I de mexikanska kvarteren är det mer avslappnat. Längs med kusten finns det fantastiska stränder med fin vit sand.

Från Cancun går det många båtutflykter till bland annat Isla Mujeres, Cozumel och till den lilla charmga ön Isla Contoy. Den sistnämnda är endast öppen för dagsbesök, båtresan dit är ganska lång, men väldigt vacker.

De flesta hotell ligger längs en lång strand på cirka 20km En utflykt till mystiska Chichen Itza, rekommenderas Korallrev, färgstarka fiskar och klar sikt väntar under vattenytan Isla Mujeres är en ö som ligger utanför Cancun. Här råder avslappnad, karibisk atmosfär
Många väljer att titta på den fantastiska soluppgången från stranden Hotellstrippen skiljer lagunen från det Karibiska havet Stranden i Tulum har blivit korad till världens bästa flera gånger