Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Borneo - Sabah

Topp » Malaysia » Borneo - Sabah
Klikk på bildet for å se neste
  Borneo är ett drömresemål för de flesta natur och djurälskare Nästa 
Borneo - Sabah

Exotisk regnskog och paradisstränder


På Borneos Nordvästra sida i provinsen Sabah finner man en vacker orörd natur, fantastiska stränder med vit sand och ett kristallklart vatten. I Sabah området finns en av världens största sammanhängande regnskog.
Här i denna exotiska miljö är det lugnt och stilla, men om man söker äventyr, så är Borneo en bra utgångspunkt. Det finns många olika aktiviteter att välja mellan på Borneo - Sabah, djungeltrekking, forsränning, dykning, snorkling, golf, och flera olika typer av vandringar. Många av utflykterna är mellan 1-4 dagar, och det finns flera bra lokala arrangörer. Här på Borneo håller de flesta hotell mycket hög standard och erbjuder en fantastisk service, du behöver inte resa dig ur solstolen en enda gång om du inte själv vill.

Huvudstaden i provinsen Sabah är Kota Kinabalu, en liten storstad, med en lugn och behaglig stämning. Här kör inte bilarna lika fort och människorna går inte lika snabbt, och det är lätt att komma in i samma tempo.

Från Kota Kinabalu är det lätt att ta sig runt till andra delar av Borneo med inrikesflyget, och det går även flera dagliga turer till Kuala Lumpur.


» Karta över Borneo - Sabah
Borneo är ett drömresemål för de flesta natur och djurälskare Kristallklart vatten och orörd natur Vilda orangutanger, som är världens största apart, finns bara på Borneo och Sumatra Gunung Mulu Nationalpark är på UNESCOs världsarvlista

Engelsk introduksjon video