Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Hvar

Topp » Kroatien » Splitkusten » Hvar

Hvar
Hvar som är en ö har länge varit ett populärt resmål och många nöjda och återkommande gäster. Liksom övriga Kroatien så omges även Hvar av kristallklart vatten och vacker frodig natur. stränderna är av klappersten och man badar även från klippor och badtrappor. Vill man ta en utflykt så är det en upplevelse att ta en båttur ut i skärgården. Under sommarmånaderna så är det ett högt tempo på nattlivet, med många konserter och uppträdanden. Det finns mycket att upptäcka på Hvar, och bra möjligheter till dykning, surfing och segling i den vackra skärgården.

För att komma till ön Hvar är det en båtresa på ca 1,5 timma, och båtarna avgår från hamnen i Split, och ankommer till Stari Grad. Buss från flygplatsen tar ca 30-45 minuter.Hvar stad
Hvar är största staden på öen Hvar. Under sommarmånaderna så är det ett högt tempo på nattlivet, med många konserter och uppträdanden.
» Bilder och karta från Hvar stad

Jelsa
Jelsa är en by som ligger mitt på ön med ca 3500 invånare Hvar. Här ligger det många trevliga trottoarserveringar och restauranger. Stränder och badvikar finns precis i närheten.
» Bilder och karta från Jelsa

Stari Grad
Stari Grad är en by med ca 3000 invånare på norra delen av ön Hvar. Hamnen har goda färjeförbindelser till Split. Här finns det flera trottoarserveringar och restauranger. Stränder och badvikar ligger precis i närheten.
» Bilder från Stari Grad

Hvar stad | Jelsa | Stari Grad