Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

Skiatos

Topp » Grekland » Skiatos

Skiatos
Skiatos ligger i ögruppen Soporaderna, och räknas till en av pärlorna som ligger strax utanför fastlandet. Hit tar du dig enkelt med båt. Man kan välja att bo lugnt och stilla eller mer livligt och med ett rikt nöjesliv med internationell miljö.

Skiatos är en vacker ö med en charmerande huvudstad med slingrande gränder och vita stenhus.

Skiatos är ett paradis för alla strandälskare, 65 av landets bästa stränder ligger här. På de större stränderna på södra Skiatos finns det många olika vattensporter och det finns även dykskolor om man vill upptäcka livet under vattenytan. På denna sida är ön skyddad från starka vindar och därmed vågor, detta i kombination med att det är långgrunt gör det barnvänligt. Det finns en del mer privata stränder, och dessa är bara tillgängliga med båt.

Hyrbil är ett bra val om man vill se och upptäcka ön mer på egen hand.

Kart Skiatos

Skiathos - Greece - Unravel Travel TV


Achladies
Här finns en vacker sandstrand med bra möjligheter till olika vattensporter, och ett landskap med oliv- och fruktträd. Med taxibår är det bra förbindelser till Skiathos By.
» Bilder från Achladies

Agia Paraskevi
Detta är en liten lugn by med en fin sandstrand som passar perfekt om man bara vill ta dagen som den kommer. Här finns det ett begränsat utbud av tavernos och butiker. Vill man ha ett större utbud så ligger Skiatos stad bara 7 km bort.

Koukounaries
Detta är Skiatos´s vackraste sandstrand, och många menar att det är en av Europas allra bästa stränder. Här finns även att bra utbud av tavernor, restauranger, barer och cafeér.
» Bilder från Koukounaries

Megali Ammos
Megali Ammos ligger mellan Skiathos By og Achladies. Här finns det en lång fin sandstrand, omgiven av tavernor och cafeér.
» Bilder från Megali Ammos

Skíatos Stad
I Skíatos stad finns det ett stort utbud av tavernor med allt från klassisk grekisk mat till mer internationella rätter. Här finns det ochså gott om barer och diskotek för den som vill.
» Bilder från Skíatos Stad

Skopelos
Skopelos är en frodigt och vackert med en genuin grekisk atmosfär. Här finns det fina stränder som ligger på rad.
» Bilder från Skopelos

Achladies | Agia Paraskevi | Koukounaries | Megali Ammos | Skíatos Stad | Skopelos