Billigaste charter/paketresorna just nu:
Visar av resor.
Visa fler >>

London

Topp » England » London
Klikk på bildet for å se neste
  Nästa 
London
En världsstad med allt man kan önska sig och lite till. Här finns mängder av museum, gallerier, historiska byggnader, teatrar, pubar och restauranger, så mycket att det kan bli svårt att välja vad man vill göra. London är stort och med många områden och "städer" i staden. Många av stadsdelarna har sin egen karaktär. När man flyger till London anländer man antingen till Stansted eller till Heathrow. Stansted ligger förhållandevis centralt till och det enklaste att ta sig till/från flygplatsen är med tåg, Stansted Express tar ca 45 minuter in till London city. Från Heathrow tar det ca 15 min in till Paddington station med Expresståget, Paddington station är slutstation för flygtåget från Heathrow.

Många hotell har ofta små men funktionella rum, de 2* - 3* hotellen håller en turistklass/enklare turistklass. Vart man än väljer att bo så är det bra kommunikationer inom hela London.

De mest kända shoppingstråken är området kring Oxford Street, Kensington High Street och Regent Street. West End är en stadsdel där Soho ligger och som är känt för sina bra restauranger och affärer. Bayswater ligger centralt bredvid Hyde Park och här ligger också många hotell.


» Karta över London
Bilder fra London Bilder fra London Bilder fra London Bilder fra London
Bilder fra London Bilder fra London Bilder fra London Bilder fra London
Bilder fra London Bilder fra London Bilder fra London Bilder fra London

Jul i London

Shopping

Whitehall Street & Churchill War Rooms