Kairaba Aqua Mondo Resort

Soma Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 6.0 km (14 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Semesterorten ligger direkt vid havet, i Abu Soma. Centrum Abu Soma nås efter åtta km. Detta är en ideal plats för strandturister och familjer.

I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Resortens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Med internet-anslutning kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Förutom en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På hotellet erbjuds även en kostnadspliktig barnpassingsservice, en dygnet-runt-öppen-roomservice och tvättservice. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med projektor, blädderblock/pennor och fotokopiator tillgängligt.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. I rummen finns en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, satellit-TV och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns självklart en dusch. Hårtork, badrockar och en telefon finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ordnar gästernas behov, ex. för applicering av ett urval av handdukar. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de tre utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. Poolbaren erbjuder uppfriskande drycker och snacks medan vattenrutschkanan får alla äventyrliga vattenkatter på gott humör. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Den som inte vill avstå från sport under resan kan roa sig med beachvolleyboll, samt fiske. För gästerna sker detta mot en extra kostnad. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som snorkling, dykning och vattenaerobic och vindsurfing, trampbåtåkning, bananbåtåkning och parasailing erbjuds (avgiftsbelagt). Med ett gym, biljard, dart, aerobic och bordsfotboll på anläggningen har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I wellnessavdelningen erbjuder boendet spa, samt avgiftsbelagda njutningar som: en bastu, ångbad, en hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. På semesterorten finns det fantastiska möjligheter till avkoppling, däribland en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns en bar och en lobbybar. I de fyra rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som vegetariska rätter, barnmenyer, ekologisk kost och halalkost. Därutöver erbjuder boendet även snacks. För gästerna ingår både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider