Hilton Cancun An Resort

Cancún, Mexiko Flagga - Mexiko

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar

Hotellbeskrivning

Inbäddat i ett naturreservat i mangrove är det nya Hilton Cancún, ett all inclusive-hotell, bekvämt tillgängligt via en 15-minuters direktlinje från Cancúns internationella flygplats. Resorten ligger 20 minuter söder om Cancuns populära hotellzon och norr om Riviera Maya, och erbjuder en avskild flykt vid stranden.

Med tio unika all-inclusive-butiker som erbjuder både lokalt inspirerade mexikanska och internationella rätter, inklusive en matrestaurang hela dagen som erbjuder buffé-service till frukost, lunch och middag, La Luce en italiensk Trattoria, Auma en underhållande steakhouse, Cielito - vår mexikanska specialrestaurang, Sunan Beach Club, perfekt ihop med en asiatisk meny, lobbybar och vår energiska poolbar.

För möten och evenemang kommer Hilton Cancun, en all inclusive-resort att dela med sig av intilliggande Waldorf Astoria Cancun en konferenscenter på 68 000+ kvadratmeter, Amphiteather och bröllopspaviljong.

Vid val av Allt-inkluderat:

I ”Allt Inkluderat”-konceptet ingår alla måltider (frukost, lunch, middag och mellanmål (snacks). Måltidsdrycker läsk, öl, vin och vatten samt spritdrycker av lokala märken. Serveras vanligen från morgon/förmiddag till sen kväll (ca. 22.00-24.00). Öppettiderna kan variera mellan olika hotell. På vissa hotell ingår även aktivitetsprogram.

Observera att från och med den 30 juni 2022 (kan komma att ändras) kommer endast barn i åldrarna 0-4 att vara gratis. Barn i åldrarna 5-12 tillkommer mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider