Doryssa Theorem

Samos stad, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 70 m
  • Air conditioning in public area
  • Air conditioning (rooms)
  • Garden
  • Internet in rooms
  • Luggage storage
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToBeach: 70

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Doryssa Theorem – ett hotell för alla sinnen, med en unik känsla och där modern teknik och nutida arkitektur delikat blandas med den lokala historien i världsarvslistade Pythagorion på Samos. Är du över 16 år är du varmt välkommen hit, till ett av våra unika Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Doryssa Theorem är ett läckert boutique-hotell fär gäster över 16 år med bästa läge i Pythagorion, där du kan strosa runt bland de smala gränderna och insupa folklivet. Hotellet ägs och drivs av familjen Valis, som passionerat värnar sin ursprungsö. Hotellet står på historisk mark, det är uppfört precis intill en gammal grekisk ruin som delvis finns kvar i trädgården på baksidan.

Hotellet hyllar sitt grekiska arv i allt från design, materialval och dekorationer. Allt här andas kvalité och lockar med många genomtänkta detaljer – modernt, sobert, en egen signaturdoft och fullt av karaktär!

Frukost deluxe och andra goda smaker

Doryssa Theorem har en härlig veranda där du äter en lite lyxigare frukost lagad till stor del av ekologiska produkter från lokala producenter, honungen och oliverna kommer från familjens egna produktion till exempel. Gluten- och laktosfria produkter finns och vegetariska alternativ erbjuds också så klart.

Maten som serveras på hotellet är raffinerad grekisk fusionsmat med en lokal touch och vinlistan är en hyllning till de välsmakande vinerna från Samos. Restaurangen håller öppet kl. 12.00-17.00. Baren på hotellet är öppen såväl dag som kvällstid.

Strand eller pool?

Från hotellet till sten- och klapperstenstranden i Pythagorion är det bara ca 70 meter. Hotellets gäster är även välkomna till stranden vid systerhotellet Doryssa Seaside där sköna solstolar finns mot avgift på den härliga stranden. I närheten av systerhotellet finns även en läcker beach bar, Asterias Seaside Experience som erbjuder svalkande cocktails, italiensk mat och DJ:s som spelar musik. Till stranden och beach baren vid systerhotellet tar det cirka 15 minuter att promenera.

Strandhanddukar finns att låna mot deposition på Doryssa Theorem. Alla hotellgäster är också välkomna att använda poolen på hotell Lithos, ca 700 meter bort. Där finns en poolbar/restaurang med läskande drycker, enklare lunchrätter och en fantastisk utsikt.

Hotellets app och andra unika features

Hotellet har en egen app som du kan använda som nyckelkort, kolla på menyer, boka room service, chatta med receptionen och boka spabehandlingar. I appen hittar du också hotellets egna playlists med modern lokal musik.

I rummen finns laddstationer med USB-portar så du alltid kan ha dina devices laddade, ett starkt wifi utlovas och möjlighet att casta till tv:n på rummet.

I baren och lobbyn spelas modern grekisk musik vilket ger en härligt avslappnad stämning, och kvällstid är det lätt att slappna av och njuta av den sköna loungeatmosfären.

Övrigt om hotellet

Wifi ingår över hela hotellet. Hotellet har ett gym som erbjuder de senaste träningsredskapen, allt för semesterformen. Vill du spela padel eller tennis finns möjlighet till det vid systerhotellet, kontakta receptionen för mer information, priser och bokning. För återhämtning finns bland annat en jacuzzi för upp till åtta personer, ett ångrum och möjlighet att boka olika behandlingar mot avgift. Strykbräda och strykjärn finns att låna i receptionen. Hyr du bil finns en allmän parkering ca 50 meter från hotellet. Incheckningen på hotellet kan tidigast ske kl. 15.00 på ankomstdagen.

Upptäck omgivningarna

Hotellet ligger mitt i Pythagorions historiska centrum, strax bakom hamnen och den fina hamnpromenaden. Längs de smala gatorna runt hotellet pågår ett rikt vardagsliv och här kan du strosa runt och upptäcka lokala barer, sköna tavernor och butiker där lokala hanterverkare och designers saluför sina alster. Missa inte ett besök på frukt- och grönsaksmarknaden, dofterna kommer skapa minnen som länge kommer påminna dig om sol och semester…

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider