Hotel Rocamarina

Cala d'Or, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Mallorca (PMI): 58.0 km (50 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet i Cala d'Or utlovar en perfekt ambiens för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Det här boendet har en hiss och en reception. Det luftkonditionerade huset erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och en hotelldoktor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. I alla rum finns ett kassaskåp och ett skrivbord, samt en minibar (det senare mot en extra avgift). Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Gästerna får dessutom egna tofflor. Badrummen har dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Hotellet erbjuder rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds squash och ridning. Även golf blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Boendet har ett vattensportprogram med kanotpaddling, katamaransegling, snorkling och dykning. Ett wellnessområde med ett solarium finns i huset.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras frukost och middag. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som glutenfria måltider och vegetariska rätter. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider