Nous Santorini

Thira, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Santorini (JTR): 2.6 km (6 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien ligger i Messaria, ungefär fyra km från stranden.

På detta boende har gästerna 60 rum och sex sviter att välja på. Här finns en reception. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, ett TV-rum, rumservice, tvättservice, ett konferensrum och ett businesscenter. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Balkong är en del av de flesta rummens standard och innebär avslappning på hög nivå. Gästerna sover i en dubbelsäng. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Bekvämligheter som internettillgång, en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och en radio bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På solterrassen står bekväma solstolar och parasoll som skuggar skönt, redo för njutning. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som basket, ett gym, bordtennis och spa, tennis, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider