Pietrablu Resort & Spa - CDSHotels

Bari, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • spa
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Bari Karol Wojtyła Flygplats (BRI): 47.5 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Detta hotell är ett idealt boende för strandturister, sportiga och aktiva turister, unga människor, singlar och naturälskare. Det ligger rofyllt placerat i Polignano a Mare, direkt vid havet.

Detta hotell moderniserades 2023. Semesterorten som är utrustad med en hiss förfogar över 191 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Anläggningen tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Semesterortens faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär och en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På resortens finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. För konferenser, föredrag eller sammanträden står tre rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och en bidé. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Boendet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, boccia, beachvolleyboll, volleyboll, basket och joggning. Vattensportentusiaster kan roa sig med snorkling och dykning. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. På semesterorten finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar, ayurvedabehandlingar, solarium, aromaterapi och cellulitbehandling.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. Gästerna kan inta sina måltider i en av de två trevliga restaurangerna (à la carte och luftkonditionering). Boendet erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost och halvpension. En omväxlingsrik buffé erbjuds frukost och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). Ytterligare finns möjligheten att beställa picknick och snacks. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider