Blue Dreams Resort -

Torba, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats İzmir (ADB): 211 km (2 hours 41 mins)

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Bodrum ligger Blue Dreams Resort - All inclusive, en kvarts bilfärd från både Bodrums amfiteater och Bodrums marknad. Detta boende med 5 ligger 6,3 km från Torba strand och 8,7 km från Bodrum strand. Känn dig som hemma i ett av de 291 luftkonditionerade rummen med gratis produkter i minibar och LCD-tv. Rummen har privata balkonger/terrasser. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Torba strand - 6,3 km
Bodrum Bar Street - 8,7 km
Bodrum strand - 8,7 km
Bodrum Maritime Museum - 8,7 km
Marinan i Bodrum - 8,8 km
Bodrums slott - 8,9 km
Bodrums marknad - 8,9 km
Zeki Muren Arts Museum - 9,1 km
Kumbahçe Plajı - 9,2 km
Kumbahçe Halk Plajı - 9,2 km
Franska tornet - 9,3 km
Bodrums färjeterminal - 9,4 km
Bodrums amfiteater - 9,6 km
Museum of Underwater Archaeology - 9,8 km
Oasis Mall - 10,6 km

Närmaste flygplatser är:
Bodrum (BJV-Milas) - 29 km
Kos (KGS-Kos Island Intl.) - 360,5 km
Bodrum (BXN-Imsik) - 24,6 km

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Efter ett dopp i en av 5 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster som vill ge sig ut på en shoppingrunda kan hoppa på boendets buss (avgift tillkommer). Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Njut av internationell gastronomi på Turquoise Restaurant, en av de 5 restauranger detta boende ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras 2 kaféer. Ta en drink på boendets strandbar eller en av 8 barer/lounger och 2 poolbarer.

Detta boende är stängt från 1 november till 24 maj.

Följande avgifter och depositioner debiteras av boendet vid incheckning eller utcheckning:

  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (beroende på tillgänglighet, beloppet varierar)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 09:00 och 18:00.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Boendet bekräftar att man infört åtgärder som utökad rengöring och gästers säkerhet.
  • Boendet rengörs med desinfektionsmedel; allmänna ytor rengörs med desinfektionsmedel mellan vistelser; lakan och handdukar tvättas i minst 60°C; rumsdörrar stängs och låses efter städning; boendet rengörs och desinficeras med elektrostatisk spray.
  • Gäster får tillgång till personlig skyddsutrustning, som ansiktsmasker och handskar.
  • Social distansering tillämpas; boendets personal använder personlig skyddsutrustning; en akrylskärm har placerats mellan personal och gäster i områden med kontakt; temperaturkontroller utförs regelbundet på personal; temperaturkontroller är tillgängliga för gäster; gäster får handrengöringsmedel; kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner; ansiktsmask måste användas i gemensamma utrymmen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • På boendet tillämpas utökade åtgärder för matservice.
  • Varje gästrum står tomt i minst 24 timmar mellan bokningar.
  • Boendet bekräftar att man följer de riktlinjer om rengöring och desinficering som utfärdats av Certifieringsprogram för säker turism (Turkiet).
  • Boendet bekräftar att man följer följande riktlinjer om rengöring och desinficering: Ecolab (global tredjepartexpert).

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider