Kairaba Blue Dreams Resort & Spa

Torba, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bodrum (BJV): 27.0 km (25 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park
  • distance_city: 10000

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Denna semesterby är idealt för strandturister och familjer. Boendet är beläget vid en huvudgata i i Torba direkt vid havet. Den närmsta flygplatsen är Bodrum - Milas - Mugla (BJV) som ligger ungefär 25 km bort.

De 224 rökfria rummen, de 35 sviterna och de 188 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på två våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Semesterortens erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Komplexets har en härlig trädgård med lekplats. I anläggningen finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på semesterortens. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de fyra utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. I badområdet finns även en bubbelpool, en vattenrutschkana och en poolbar. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Boendet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med tennis, boccia, beachvolleyboll, basket och minigolf. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som kanotpaddling, vattenaerobic och vattengymnastik och vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Komplexet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, dart, gymnastik och aerobics, samt biljard (avgiftsbelagt). Semesterorten förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad, en hamam och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en skönhetssalong och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, livemusik och ett disco.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Till frukost (kontinental), lunch- och middag kan gästerna avnjuta buffén eller välja rätter från a la carte-utbudet (middag). Glutenfria måltider och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder anläggningen även snacks. För gästerna ingår både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider