Parador de Cruz de Tejeda

Cruz de Tejeda, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 35 km
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 45.1 km (59 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta kurhotell ligger på en huvudgata i Cruz de Tejeda. Till flygplatsen Gran Canaria - Las Palmas (LPA) är det 55 km.

De 43 rummen och de 40 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även rumservice, en väckningstjänst, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder rökrum.

Aktiv rekreation och härligt sunda bad väntar gästerna i badområdet. På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till rogivande muskelavslappning (avgiftsbelagt). Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, golf, stavgång och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, draksurfning, segling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och aerobic. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, en hamam, en skönhetssalong, massagebehandlingar, hydroterapibehandlingar och ett solarium. Mot en kostnad erbjuds även en bastu och ett ångbad. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider