Jacarandas Beach

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 300 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 31.0 km (26 mins)

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det trevliga lägenhetshotellet Jacarandas Beach ligger centralt i Playa del Inglés på södra Gran Canaria. Hotellet passar extra bra för par och vänner som prioriterar läge och pris. Här bor du i rymliga och välutrustade lägenheter ett stenkast från stranden, alldeles i närheten av Yumbo-centers shopping och nöjesliv.

Jacarandas Beach är ett mindre lägenhetshotell, men här finns ändå allt man behöver för semestern. En solterrass i trädgården bjuder in till semesteravkoppling med utomhuspool, solstolar och parasoller. Perfekt när du vill ta det lugnt och njuta lite extra av solen efter en dag på stranden. Här finns också ett biljardbord.

De 24 lägenheterna är utspridda över fyra våningar, samtliga vetter mot trädgården och poolområdet. Hos oss kan du boka tvårumslägenhet med separat sovrum, för 1–3 personer. Två enkelsängar med extrasäng i bäddsoffa. Lägenheterna har antingen balkong eller terrass möblerade med bord och stolar. Samtliga lägenheter är enkla, men välutrustade med pentry, vattenkokare, brödrost, mikrovågsugn, kylskåp och hårfön. Wifi finns på hela hotellområdet mot kostnad.

Receptionen på Jacarandas Beach håller öppet kl 9-17. Vid ankomst utanför receptionens öppettider kommer du att få information om nyckelutlämning separat. Från hotellet har du en kort promenad till den långa sandstranden Playa del Inglés och strandpromenaden som sträcker sig kilometer efter kilometer längs havet.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider