B&B Hotel Prague-City

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Prag (PRG): 16.7 km (29 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Detta hotell erbjuder perfekta förutsättningar för såväl affärsresenärer som för familjer. Hotellet befinner sig ungefär 2,8 km från Prag centrum boendet ligger precis vid en huvudgata.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 160 rökfria rum. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. En faxapparat, en brandvarnare, ett rökfritt område och en lounge står till förfogande för gästerna. Till inrättningen hör en drickautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. På rummet finns det ett skrivbord. Bekvämligheter som en TV-apparat och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På boendet finns en frukostsal. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och laktosfri kost. Därutöver erbjuder boendet även snacks. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider