KAIRABA Mythos Palace

Moraitika, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Korfu (CFU): 24.0 km (43 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kurhotellet ligger en kort promenad från centrum Boukari, på en lugn gata. Boendet passar för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Så sent som år 2019 byggdes denna semesterort. Boendet har 275 rum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. Semesteranläggningens gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på resortens utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en piccoloservice och en hotelldoktor. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt).

I rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. Den balkong med partiell havsutsikt som finns i de flesta av boendealternativen är en plats för njutning. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns självklart en dusch. Hårtork, badrockar och en telefon finns också. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Anläggningen erbjuder rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Solstolar och parasoll på solterrassen gör semestern perfekt. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds tennis och stavgång. Även cykelåkning/mountainbikeåkning blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. I wellnessavdelningen erbjuder boendet en bastu, samt avgiftsbelagda njutningar som: spa, skönhetssalong, massagebehandlingar och anti-aging-behandlingar. Externa arrangörer erbjuder spa och massagebehandlingar. Ett underhållningsprogram och livemusik innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns tre restauranger, en matsal och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. All-inclusive-gästerna erbjuds en minibar och snacks. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, laktosfri kost och vegankost förbereds efter önskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. För gästerna ingår både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider