Golden Ocean Hotel

Doha, Qatar Flagga - Qatar

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Hamad International Airport (DOH): 4.9 km (12 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking

Hotellbeskrivning

Golden Ocean Hotel ligger i Doha vid havet, en tio minuters promenad från både Doha Corniche och Qatars nationalmuseum. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 7,4 km från City Centre Shopping Mall och 1,6 km från Museum of Islamic Art.

I detta hus finns 136 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Gäster som vill informera sig om utflyktsmål gör detta vid resedisken. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även transferservice, en dygnet-runt-öppen-roomservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. Mot avgift går det att få en extrasäng. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Wifi (gratis) ingår i rummens grundutrustning. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum.

Hotellet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och spa. I miniklubben (gratis) tas barnen omhand med omsorg.

Det finns en restaurang. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider