Ikos Andalusia

Estepona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Málaga (AGP): 72.0 km (50 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Idealt för strandsemestrare och dem som söker lugn och ro är semesterorten bara några ögonblick från från en sand- och stenstrand, utanför Esteponas. Till stadskärnan Esteponas är det ca. nio km. De närmsta inköpsmöjligheterna har gästerna en kort bit bort: 10 km.

År 2020 moderniserades semesterorten. Gästerna har valet mellan två villor/hus eller 410 rum. Dessabefinner sig i ett bostadskomplex hissar, av ett tre-vånings huvudbyggnbad ett fyra-plansannex. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Gästerna som bokat All-inclusive hälsas välkomna med en välkomsdrink. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Komplexets har en härlig trädgård med lekplats. I hotellet finns en tidningskiosk. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och en hotelldoktor. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Från balkongen eller den privata terrassen till flesta rummens kan gästerna avnjuta den partiella och mycket rogivande havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng, en queensize-säng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio, en CD-spelare, en DVD-spelare, en spelkonsol och wifi (gratis). Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. Badrummen har dusch, ett badkar och en badbalja. Även hårtork, badrockar och en telefon finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka sju rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Förutom inomhus- och utomhusbassänger finns även ett badområde för barn. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på anläggningen är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll och basket. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som vattenskidåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling och vattengymnastik och draksurfning och jetskiåkning erbjuds (avgiftsbelagt). Komplexet erbjuder gym, bordtennis, yoga, aerobics och pilates. På hotellet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong, massagebehandlingar och anti-aging-behandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco, livemusik och en nattklubb.

På boendet finns ett café och en bar. Gästerna kommer att tas om hand om i restaurangen (icke-rökare, à la carte, luftkonditionering och barnstol). Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive. All-inclusive-semesterfirarna kan njuta av förmåner som snacks, men även ett brett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, samt en kostnadsfri uppfyllning av minibaren. En läcker frukost ger energi för dagen och till lunch och middag lockar en rik buffé gästerna. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider