Myrion Beach Resort & Spa

Geráni, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 2 km
  • Flygplats Kreta Chania (CHQ): 34.5 km (37 mins)
  • CarefullySelected

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Myrion Beach Resort & Spa är en elegant resort med strandläge i utkanten av byn Gerani. Här är lugnt och fridfullt och det mesta du kan tänkas behöva för en skön och avslappnad semester.

Resorten har två restauranger och en lobbybar i loungestil. Det mesta som du äter är lokalt odlat och man lägger stor vikt på att servera vällagade rätter enligt gamla familjerecept. I bufférestaurangen serveras en näringsrik frukost med glutenfria alternativ. Väljer du att äta lunch eller middag på hotellet kan du välja bland kretensiska rätter samt ett urval från de internationella köken. Någon gång i veckan ordnas temamiddagar med urval av asiatiska, mexikanska och italienska rätter.

Poolområdet består av en huvud pool samt barnpool. Här finns solterrass med solstolar och parasoll. Ett stenkast från poolen ligger resortens privata strand men du kan också välja att vandra iväg och hitta din favoritdel längst den två kilometers långa stranden.

Inom anläggningen finns spa och wellness samt ett mindre motionsrum. Du har också möjlighet att spela paddel eller ta lektioner av resortens instruktör.

Den lilla lugna byn Gerani ligger inom bekvämt promenadavstånd. Byn har lyckats behålla mycket av den grekiska charmen och här finns några restauranger och barer samt minimarkets och en bagare. Till livliga Platanias är det ca 2 km och till charmiga Chania knappa två mil.

Så här bor du

Modernt inredda och välutrustade rum med bl.a. luftkonditionering, wifi, platt-TV med satellitkanaler och litet kylskåp. Vissa rum med swim up pool eller privat pool.

Internet.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, inomhus-/utomhuspool, solstolar, strandservice, gym, spa (mot avgift), bar, underhållning, konferensrum, Wi-Fi, parkering, lekplats.

Tillval

Halvpension € 13/pers/dag. Barnsäng förbokas, gratis. Barnstol gratis.

Annat

Turistskatt/miljöavgift betalas på plats.

3 våningar, hiss.

Ankomst

Valfri dag. Incheckningstid: 15:00, utcheckningstid: 11:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider