Medina Belisaire And Thalasso

Hammamet, Tunisien Flagga - Tunisien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • barnklubb
  • Flygplats Enfidha-Hammamet (NBE): 41.5 km (36 mins)

Hotellbeskrivning

Belisaire är en elegant reträtt som ligger nära två golfbanor och endast 200 meter från den exklusiva stranden i Yasmine-Hammamet. Här kan gästerna njuta av gratis WiFi i allmänna utrymmen och en välförtjänt paus från vardagens stress.

De välutrustade rummen är luftkonditionerade och har egna terrasser eller balkonger som erbjuder en avkopplande utsikt över antingen poolen eller trädgården.

För ultimat avkoppling och välbefinnande erbjuder Medina Belisaire & Thalasso ett omfattande thalassoterapicenter med bastu och hamam. Dessutom kan gästerna njuta av hotellets vackra trädgårdar med tre utomhuspooler, en inomhuspool och en solterrass komplett med solstolar och parasoller.

De två restaurangerna och fyra barerna på Medina Belisaire & Thalasso lockar med ett brett utbud av delikatesser och drycker, som tillfredsställer alla smaker och behov.

< !--![endif]-->< !--![if-->< !--[if-->< !--[endif]-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->< !--![endif]-->< !--![if-->

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider