4-you Boutique

Kalives Poligiru, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 180 m
  • Flygplats Thessaloniki (SKG): 81.5 km (1 hour 0 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

4-You Boutique ligger i Polygyros, tio minuters med bil från både Porfis strand och Nikitis hamn. Detta pensionat ligger 7,3 km från Nikitis strand och 7,5 km från Annunciation of Theotokos kloster.

Boendet har en hiss och en reception. Det luftkonditionerade boendet förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, transferservice, en frisör, en faxapparat och en rökruta. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (gratis). Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, ridning, snorkling, dykning och vandring. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och middag. Restaurangen erbjuder även barnmenyer.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider