Apartamentos Don Pedro

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 250 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 31.3 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, transferservice och rumservice. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande.

I rummen finns ett kök och badrum. Även en fläkt är installerat. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Gästerna sover i en bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. I kokvrån finns en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Här finns även möjligheten att varva ned med ridning, spa och solarium.

Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och en variationsrik kvällsbuffé.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider