Simantro Resort

Kassándra, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 5 m
  • Flygplats Thessaloniki (SKG): 73.5 km (51 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Semesterorten är idealt för strandturister och familjer, i Sani centrum, direkt vid havet. Den närmsta flygplatsen är Thessaloniki (SKG) som ligger ungefär 75 km bort.

På denna semesterort finns 346 rökfria rum och en hiss och en reception. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Med internet-anslutning kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Filmintresserade hittar säkerligen någonting av intresse i biografernas program. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Anläggningen har en härlig trädgård med lekplats. På resortens finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst och tvättservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). Det finns ett affärsområde med faxapparat och fotokopiator tillgängligt. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval och en TV med satellit- och kabelmottagning innebär att njutning står på schemat. I badrummen finns hårtork, sminkspegel och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

En utomhusbassäng och en inomhushall bjuder in till avslappnade bad. Barnen kan plaska och leka av sig i plaskdammen. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds beachvolleyboll och minigolf. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som kajakpaddling och vattenaerobic och vindsurfing, snorkling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Som en del av resortens sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bordtennis och dart. På boendet finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, en hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar, samtliga mot avgift. Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram.

På boendet finns tre restauranger, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider