NURA Condor

Playa de Palma, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 400 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 7.6 km (8 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger ca. 250 m från en sandstrand, i en livlig stadsdel i centrum Playa de Palma. Härifrån finns flertalet möjligheter att animera sin fritid eller att påbörja en liten upptäcksresa. Till flygplatsen Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) är avståndet ca. 10 km.

De tre enkelrummen och de 27 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Det luftkonditionerade boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, barnpassningsservice, medicinsk assistans, tvättservice, ett konferensrum och en tvättautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork.

I en av de två utomhus- och inomhusbassängerna finner gästerna i alla väder, en omtyckt och sund uppfriskning. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Vid poolen finns en snackbar. Hotellet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll och squash. Med aktiviteter som vattenskidåkning, kanotpaddling, kajakpaddling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bordtennis och biljard. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och solarium, då samtliga erbjuds. Boendet underhållningsteam lägger upp ett nöjesprogram för barn och vuxna.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang med luftkonditionering och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Varje morgon tillbereds en härlig frukost och middagbuffé. Senare under dagen, till lunch, finns möjligheten att beställa från meny. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider