Petousis Hotel & Suites

Amoudara, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Avstånd strand: 150 m
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 13.8 km (13 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Heraklion. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ett par meter från stranden.

I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat, en DVD-spelare och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Den som inte vill avstå från sport under resan erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning. Även golf blir någonting att roa sig med (avgiftsbelagt). Ett flertal sporter, däribland vattensporter som snorkling och dykning och vattenskidåkning och jetskiåkning erbjuds (avgiftsbelagt). Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, biljard och gymnastik. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. Boendet tillhandahåller flera underhållningserbjudanden, däribland en miniklubb, ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Dagligen serveras frukost och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider