Hotel Istra Plava Laguna

Poreč, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Pula (PUY): 60.0 km (44 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Istra Plava Laguna ligger i Poreč på stranden, en fem minuters bilfärd från både Aquacolors Poreč och Brulo-stranden. Detta hotell vid stranden ligger 4,3 km från Dinopark Funtana och 4,3 km från Porecs småbåtshamn.

30 sviter, två lägenheter och 160 dubbelrum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. På detta boende finns en hiss. I receptionen i välkomsområdet, var det är möjligt att checka in och ut, dygnet runt, hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. Gästerna kan förvara sina värdesaker i säkerhetsboxen. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans och en frisör. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Ett kylskåp och ett minikylskåp ger än mer komfort. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Huset erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll, minigolf och ridning, samt: boccia, volleyboll och basket mot en kostnad. Ett flertal vattensporter som vindsurfing, kanotpaddling, segling och dykning och trampbåtåkning erbjuds mot en extra avgift. Hotellet erbjuder gym, bordtennis, squash och aerobics. Ett wellnessområde med en bastu finns på boendet. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang med luftkonditionering och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och middag. I huset serveras också vegetariska rätter. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider